Testimonials

“Deze opleiding zou ik willen kenmerken als een MUST voor elke yogadocent maar ook zeker voor elke yogalover! De docent is een echte plus maar ook zeker Lively Yoga studio maakt alles compleet.” Lia

“Zo van die opgewonden overenthousiaste goede zielen, die op Shop TV bij hoog en bij laag beweren dat product x hun leven heeft veranderd en geen kat die hen gelooft. Awel, ik voel me plots geweldig verbonden met die mensen.

Lang, eindeloos lang, heb ik gezocht naar een cursus die me op het lijf geschreven was, mijn leven weer richting zou geven en de weg zou banen naar nieuwe (professionele) bestemmingen. Herkenbaar? Stop dan nu met zoeken en doe wat ik deed.

Studio stil liet weten dat het de inspirerende Marieke Vliegen in huis had gehaald voor een yin yoga teacher training (100hrs), ik schreef me in en had geen flauw benul dat ik mezelf het grootst mogelijke cadeau gaf.

Een groep gelijkgestemden, een eindeloos respect voor mijn lichaam, zijn grenzen, maar ook bewondering voor waartoe het in staat is. Een yoga teacher training is zoveel meer dan poses aanleren, het is jezelf tegenkomen, je onzekerheden in de ogen kijken, groeien en aan (zelf)vertrouwen winnen. Dit alles is enkel mogelijk in een vertrouwde omgeving (studio stil is als thuiskomen), omringd en ondersteund door de liefste, de beste en de meest inspirerende. Marieke en mijn mede yinsters.”
Kirsten

“Ik volgde begin dit jaar de training tot Yin Yoga Teacher en heb hier nog geen seconde spijt van gehad. Studio Stil is een rustgevende en gezellige studio waar het meteen voelde als thuiskomen. Marieke Vliegen heeft een echte “yin” uitstraling en is heel inspirerend. Een perfecte mix van theorie en praktijk, boeiende inzichten in de Chinese geneeskunde en anatomie, verdiepende oefeningen, voorbereidend huiswerk, heel veel “zen” momenten en af en toe een vleugje humor, wisselden elkaar moeiteloos af. Vol verwachting keek ik telkens uit naar de les weekenden, deze waren vaak intens maar enorm waardevol. Het was een innerlijke reis waarin ik mezelf soms tegenkwam en kon groeien. Daarnaast was er ook steeds ruimte om in een veilige omgeving dingen met de andere yoga-teachers in spe te delen, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik zou de opleiding zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar wat meer verstilling en een goed onderbouwde cursus. Marieke schepte ook een sfeer van vertrouwen en dat laatste duwtje in de rug om mijn eigen praktijk op te starten.”
Sofie, Yinsana Coaching

Reacties zijn gesloten.